Allmänt

När ni fyllt i en offertförfrågan kommer vi inom några dagar höra av oss till er, antingen med en offert eller med kompletterande frågor. Önskar ni lägga till eller dra ifrån något i offerten ni får, gör vi de önskade uppdateringarna och sänder er en ny version av offerten. Utifrån den slutgiltiga offerten, som passar både önskemål och plånbok, formar vi sedan er resa.

Hur stor en grupp är kan självklart variera. Vi på Scandorama Grupp & Konferens har hittills arbetat med grupper på allt ifrån 6 till 200 personer. För att ”fylla en buss” brukar man räkna med ca 45 personer, men det finns även bussar som tar 15 passagerare eller 76 passagerare och många busstorlekar där emellan.

Var er resa ska starta bestämmer ni själva. Önskar ni ha flera påstigningsorter går det bra, men det är viktigt att meddela oss det i god tid, så att vi kan planera restiderna korrekt.

Våra reseledare har alla en gedigen reseledarutbildning och är experter på sina resmål. Utöver det är de dessutom smått fantastiska när det gäller service! Att ha en bra reseledare betyder för dig som resenär att du kan koppla av helt och bara njuta. Reseledaren tar hand om alla praktiska detaljer som hör resan till. Önskar ni resa utan en av våra reseledare går det bra, även om det inte är något vi rekommenderar.

Share This