BETALNING

Resans pris

Priset för resan är SEK 17 600.

Vi förbehåller oss rätten att ändra resans pris om växelkursen förändras på ett oförutsebart sätt.

Betalning

Betalningen på SEK 17 600 + kostnaden för eventuell logi i Malmö SEK 395/person och natt, ska betalas till Scandorama senast 24 april 2017.

Betalningssätt

1. Du betalar för resan genom att sätta in pengar på Scandoramas Bankgiro.
Maxli Travel Group AB BG: 5562-2864

För att kunna överföra pengar ifrån ditt hemland behövs följande information:

Kontoinnehavare: Maxli Travel Group AB
Swift/BIC:ESSESESS
Kontonummer/IBAN: SE42 5000 0000 0561 3101 9193
Bankens namn: SEB
Bankens adress: Box 275, 391 23 Kalmar, Sverige

Om du för över pengar från ditt hemland är det fortfarande SEK som gäller. Det går inte att betala med USD eller EUR.

OBS: Kom ihåg att märka betalningen med resenärens namn, så vi vet vem betalningen gäller.

2. Det går även bra att betala med kort. Var snäll och fyll i fullmakten som finns här nedanför, alternativt skriv ner de efterfrågare uppgifterna i ett mejl, och skicka till Karin Ydrefelt . Kontrollera först med banken så att det inte ligger någon spärr på kortet för betalningar i Sverige eller att gränsen är för låg för hur mycket pengar som får dras vid ett och samma tillfälle.

Fickpengar
Du ska ta med dig så mycket fickpengar att de räcker till de utflykter du väljer att göra på egen hand. Fickpengarna ska även räcka till luncher och middagar som inte är inkluderade i resans pris. Vi rekommenderar att du tar med dig både ett kontokort och kontanter.

I kontanter måste du ha med dig minst EUR 30, vilka reseledaren kommer samla in första dagen. Pengarna kommer att användas att betala deposition på de olika hotellen, och kommer att återlämnas sista dagen, så länge du inte orsakat någon skada på något av hotellen.

Om du vill kan du ta med dig kontanter som gäller i Polen (PLN). Det är det enda land vi kommer besöka som inte använder sig av Euro. Det är dock inget måste eftersom det finns bankomater på nästan alla platser vi besöker.

Share This