Studieresa till Lissabon

Besök era ”kollegor” – Oavsett om man arbetar inom vård, skola, barnomsorg, industri eller juridik etc är det intressant att se hur arbetet går till på andra platser. Vi ordnar så att ni får komma på studiebesök och bli väl omhändertagna.

Vackra och varierande Lissabon är en läckert pastellfärgad huvudstad full av gästvänliga människor och en fascinerande historia. Från kvarteret Belém seglade de stora sjöfararna vilket bl a en spännande världskarta i stenläggningen vittnar om. I Alfama vindlar gränderna, i Bairro Alto finns många butiker och överallt finns rustika barer och de typiska restaurangerna där den sorgsna fadosången ljuder.

Förslag på aktiviteter och arrangemang

  • Portvinsprovning på Solar do Vinho do Porto.
  • Guidad vandring i upptäckarkvarteret Belém.
  • Fotosafari i Lissabon.

Stadspuls och landsbygd på samma resa.
Behaglig temperatur året runt.
Mat och dryck av mycket god kvalité.

Share This