Konferens i Amsterdam

Internationella Amsterdam är en kreativ och spännande stad känd för sina blommor, diamanter, oersättliga konstverk och galna nattliv. Här kan man njuta av nybakade sirapsvåfflor, flanera längs kanalerna och kolla in de omtalade husbåtarna efter dagens möten. Förstklassiga hotell som passar utmärkt för både boende och konfererande finns det gott om i Amsterdam. Vill man använda hotellet endast till logi och istället konferera på Amsterdam ArenA, går även det utmärkt.

Amsterdams styrkor

Kort flygresa
Goda förbindelser
Sprudlande stadsliv

Förslag på aktiviteter och arrangemang

  • Happy Hour-kryssning – En perfekt start på kvällen är båtens “Dutch Bar” där ni under en timme har fri tillgång till öl, vin, läsk, portvin, vermouth, nötter och ost.
  • Cykelquiz – Med välpumpade hyrcyklar ger sig lagen ut i innerstan för att svara på kluriga frågor.
  • Geneverprovning – I den genuint holländska baren De Blauwe Parade provar vi fyra sorters genever under kunnig ledning. Det blir även snacks som ost, korv och de holländska köttbullarna “bitterballen”.
  • 4-kamp på Amsterdam ArenA – Teamkänsla och balans är några av egenskaperna som gäller när vi testar klättring, krattstapling och målskjutning på Ajax hemmaplan.
Share This