CeBIT & andra mässor i Tyskland

Mässorna i Tyskland är varierande i sitt slag men har gemensamt att de är proffsigt organiserade och väldigt välbesökta. Vi hjälper dig att ordna resan till din favoritmässa. Hör av dig i god tid, så har vi möjlighet att erbjuda skräddarsydda och prisvärda resor till Tysklands olika mässor.

Passa på att konferera på väg till mässan – beställ en konferensbuss.

CeBIT – Världsledande mässa för IT, telekommunikation, programvara och tjänster. Här reflekteras varje år marknaden på både utbuds- och efterfrågesidan. CeBIT har arrangerats i Hannover varje vår sedan 1986 och anses av många vara branschens bästa evenemang.

BUGA – Bundesgartenschau hålls vartannat år i olika städer runtom i Tyskland. Det här är rätta platsen för den som är intresserad av trädgårdar och landskapsarkitektur. Kreativitet och idérikedom står i fokus när världens främsta trädgårdsmästare, blomsterodlare och landskapsarkitekter fyller utställningsområdet med färgsprakande och inspirerande arrangemang.

Ligna – Internationell mötesplats för skogs- och träindustrin som årligen anordnas i Hannover. Mässan har en unik utformning genom att den täcker hela kedjan från skogsbruk och skogsteknik ända fram till träförädling, snickeri och bioenergi.

INTERMOT – På den här mässan i Köln har alla en sak gemensamt: Glädje på två hjul! De tre intresseområdena motorcyklar, scootrar och cyklar enas i ett gemensamt mega-event. Här utlovas ett fartfyllt program och goda affärsmöjligheter.

Share This